ALLE INFO & VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier vind je alle info over 20 Years Of Gigi. Locatie, vervoer, datum en natuurlijk de FAQ.

Tickets

Vragen over tickets

De ticketverkoop van Gigi in Concert verloopt via Paylogic. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar info@gigiinconcert.com

Ticketverkoop start vrijdag 10 mei om 10:00 uur

Overnachten

Wil jij in de buurt van Gigi in Concert overnachten? We hebben speciaal voor jou een compleet verzorgd Full Experience-pakket samengesteld, inclusief vervoer, zodat jij na een avond feesten optimaal van je nachtrust kunt genieten en je de volgende dag weer helemaal fris naar huis kunt gaan.

Of stel je eigen Gigi D'Agostino Ticket & Hotel-pakket samen. Wij hebben voor jou de beste hotels in de buurt geselecteerd tegen de beste tarieven.

Klik hier hier voor onze hotelpakketten.

VIP Tickets

Als Vip naar Gigi? Wil jij met je vrienden, vriendinnen of met je geliefde genieten van het concert van Gigi d’Agostino in een luxe setting?

Boek dan het L’Amour Toujours arrangement en je beleeft deze avond als een echte VIP.

Entree op een speciaal ingericht Vip dek, drank en heerlijke Italiaanse hapjes zijn inbegrepen en je beschikt zelfs over een eigen toiletarea en locker.

Ticketverkoop via derden

We raden je aan om alleen tickets voor Gigi in Concert te bestellen via onze eigen website www.gigiinconcert.com en onze partners Eventagent.nl & Partybussen.nl . Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Tevens zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de website.

Golden Circle tickets

Het gedeelte voor en rondom het podium is gereserveerd en afgeschermd voor Golden Circle tickets. Wil je het optreden van Gigi D'Agostino en de andere acts van dichtbij meemaken dan ben je met het Golden Circle Ticket verzekerd van de beste plekken. Je hoeft niet te dringen en je kan rustig een drankje halen om vervolgens weer naar het Golden Circle area te gaan.

Algemene info

Datum

Gigi in Concert vindt plaats op zaterdag 16 november 2019 van 20:00 tot 02:00 uur

Kluisjes

Je kan je jas/spullen opbergen in een kluisje, ze zijn ook nu al te reserveren. Kijk bij tickets voor meer informatie.

Selfiesticks

Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je aan om geen selfiestick mee te nemen, bij de entree worden selfiesticks in beslag genomen.

Lichamelijke beperking?

Het is een sta evemenent, de Brabanthallen zijn goed begaanbaar voor mindervaliden, we hebben ook een speciaal minder validentoilet, maar er zijn geen speciale rolstoelvakken of zitplaatsen.

Rookbeleid

Roken is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rookarea’s, deze area’s zijn buiten, het is niet toegestaan om binnen te roken. Er wordt streng gecontroleerd en overtreders moeten we helaas naar huis sturen, dat zou zonde zijn

Bonnen

Je kan eten en drinken kopen met bonnen. De bonnen zijn te verkrijgen bij de kassa’s en zijn na afloop van het evenement niet inwisselbaar.

Professionele fotoapparatuur

Wil je jouw Gigi in Concert ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtage #gigiinconcert. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@gigiinconcert.com

Medicatie

Wanneer je tijdens Gigi in Concert gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van jouw doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging ingenomen worden.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd is 18+ (ID kaart verplicht).

Pinnen

Er is op Gigi in Concert geen pinautomaat aanwezig. Je kan wel bonnen kopen middels cash of door met pin te betalen. Cash is wel sneller

Deodorant

Deodorant is vanwege veiligheidsreden niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Kleine deorollers zijn wel toegestaan.

Gevonden voorwerpen

Ben je tijdens Gigi in Concert waardevolle spullen verloren? Alle gevonden voorwerpen gaan tijdens het evenement naar de kluisjes, kom je er na het evenement achter, stuur dan een mailtje naar info@gigiinconcert.com

Legitimatie

De minimumleeftijd om Gigi in Concert te bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om het feest te missen. Je rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart geven je toegang. Een foto, kopie of screenshot helaas niet!

Oordoppen

We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Gigi in Concert nog lekker naar muziek kan luisteren zonder ruis. Op Gigi in Concert zijn ook verschillende soorten oordoppen verkrijgbaar.

Terrein (tussentijds) verlaten?

Wanneer je het festivalterrein verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers van de beveiliging na of dit het geval is. En verder adviseren wij vooral om binnen te blijven

Ik voel mij niet lekker

Geniet van Gigi in Concert, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geeft dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: celebratesafe.nl

Vervoer

Kiss & ride

Je kan voor de Brabanthallen afgezet worden, volg de instructies van de verkeersregelaar.

OV

De Brabanthallen is 23 minuten lopen vanuit het Centraal Station Den Bosch. Via de Parallelweg, Boschveldweg en Veemarktweg komt je bij de Brabanthallen.

Busreizen

Wil je comfortabel naar Gigi in Concert? Kom dan met een luxe touringcar vanaf een van de vele opstappunten in Nederland! De busreizen worden verzorgd door Partybussen.nl en zijn te boeken via deze link.

Parkeren

Je kan parkeren op het parkeerterrein van de Brabanthallen, parkeren kost € 13 en moet bij de ingang betaald worden.

ANTWOORD NIET GEVONDEN? NEEM CONTACT OP

Als je vragen hebt adviseren we altijd om de info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@gigiinconcert.com. We helpen je graag verder zodat je maximaal voorbereid bent op een onvergetelijke avond!

gigi partying